Tutaj jesteś: tag > Blanszowanie grzybów
Tag Blanszowanie grzybów (1)
grzyby
3.8182/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
Podobne porady
zupa grzybowa
2.0529/5
Jak zrobić zupę grzybową?
redaktor: Rose, specjalista Tipy.pl
Masz dużo grzybów i chciałabyś zrobić z nich coś smacznego? Próbowałaś już już grzybów gotowanych, duszonych, grillowanych i marynowanych? Możesz przecież przyrządzić z nich wspaniałą zupę....   czytaj więcej »
Spaghetti z grzybami
5.0000/5
Jak zrobić spaghetti z grzybami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Pyszne spaghetti może zrobić każdy - nawet ten, który nie ma doświadczenia w kuchni. Przedstawiam prosty przepis (którego nie sposób popsuć) na spaghetti z grzybami i czosnkiem o niskiej...   czytaj więcej »
Kurczak w sosie grzybowo-śmietanowym
3.6667/5
Jak zrobić kurczaka w sosie grzybowo-śmietanowym?
redaktor: Nadii, specjalista Tipy.pl
Kurczak z pieczarkami stanowi idealną kombinację dla każdego dania, tak samo jak i pieczarki ze śmietaną i śmietana z koperkiem. Wystarczy, że zmieszasz wszystko razem, a otrzymasz pyszne...   czytaj więcej »
kotlety wieprzowe z podgrzybkami
5.0000/5
Jak zrobić kotlety wieprzowe z podgrzybkami?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Sezon grzybowy trwa, a tobie kończą się pomysły na dania z grzybów? Proponuję wykonanie pysznych kotlecików wieprzowych z podgrzybkami. Poniżej znajdziesz przepis.   czytaj więcej »
Grzyby w śmietanie
4.9583/5
Jak zrobić grzyby w śmietanie?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Jeśli uwielbiasz chodzić na grzyby to z pewnością również lubisz je jeść. Przepisów na potrawy z grzybami są tysiące jednak poniżej przedstawię prosty przepis na grzyby w śmietanie. Grzyby...   czytaj więcej »
grzyby w occie
2.4718/5
Jak zrobić grzyby w occie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Rozpoczyna się sezon na grzyby. Zapewne nie każdy potrafi rozpoznać w lesie jadalne gatunki, ale z pewnością każdy potrafi docenić ich wspaniały smak. Grzyby można przygotować na wiele...   czytaj więcej »
cukinie faszerowane
3.5000/5
Jak zrobić cukinie faszerowane szynką i pieczarkami?
redaktor: Dafne, specjalista Tipy.pl
Nadziewane warzywa robią furorę. Dlaczego więc nie bawić się kulinariami dalej i nadziewać wszystko co się da? Proponuję pyszne nadziewane cukinie. Niby cukinie nie mają charakterystycznego...   czytaj więcej »
suszone grzyby
4.5/5
Jak suszyć grzyby?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Suszenie jest jednym z najstarszych sposobów utrwalania produktów, a zarazem bezsprzecznie najtańszym. Metoda ta polega na odwodnieniu surowców, co znacznie przedłuża ich trwałość....   czytaj więcej »
kurki smażone
2.5000/5
Jak smażyć kurki?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Dlaczego nie spróbować udoskonalić perfekcyjnego smaku kurek? Poniższy przepis podkreśli delikatny i niepowtarzalny smak tych grzybów. Możesz je serwować z mięsem drobiowym, rybą, warzywami...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub