Tutaj jesteś: tag > Blanszowanie grzybów
Tag Blanszowanie grzybów (1)
grzyby
3.8182/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
Podobne porady
sos grzybowy
4.8174/5
Jak zrobić sos grzybowy?
redaktor: francis, specjalista Tipy.pl
Do zrobienia sosu grzybowego możemy użyć zarówno świeżych jak i suszonych grzybów. Grzyby suszone mają bardziej intensywny aromat, dlatego warto spróbować zrobić dwa rodzaje sosów i wybrać...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić naleśniki z kurczakiem i pieczarkami?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Naleśniki z kurczakiem i pieczarkami to nietypowa wariacja na temat tych popularnych smażonych placków. To bardzo oryginalne i smaczne połączenie różnych smaków, które może się stać nowym...   czytaj więcej »
Makaron z kiełbasą, grzybami i pomidorami
3.6667/5
Jak zrobić makaron z kiełbasą, grzybami i pomidorami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Jeśli kochasz makarony to z pewnością będziesz zachwycony przepisem na makaron z kiełbasą, grzybami i pomidorami. Jest to szybki przepis typu "last minute" - idealny, gdy lada chwila...   czytaj więcej »
kurki w śmietanie
4.2500/5
Jak zrobić kurki w śmietanie?
redaktor: Faustyna, specjalista Tipy.pl
Kurki są przepysznymi grzybami, które można spotkać w polskich lasach. Możemy je przyrządzać na wiele sposobów, ale moim zdaniem smakują obłędnie w sosie śmietanowym. Dobrze komponują się z...   czytaj więcej »
Kurczak w sosie grzybowo-śmietanowym
3.6667/5
Jak zrobić kurczaka w sosie grzybowo-śmietanowym?
redaktor: Nadii, specjalista Tipy.pl
Kurczak z pieczarkami stanowi idealną kombinację dla każdego dania, tak samo jak i pieczarki ze śmietaną i śmietana z koperkiem. Wystarczy, że zmieszasz wszystko razem, a otrzymasz pyszne...   czytaj więcej »
Grzyby z serem kozim i ziołami
5.0000/5
Jak zrobić grzyby z serem kozim i ziołami?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Grzyby z serem kozim i ziołami są wspaniałą przystawką. Danie to jest nieco pracochłonne, jednak smak grzybków będzie wart czasu spędzonego w kuchni.   czytaj więcej »
kurki smażone
2.5000/5
Jak smażyć kurki?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Dlaczego nie spróbować udoskonalić perfekcyjnego smaku kurek? Poniższy przepis podkreśli delikatny i niepowtarzalny smak tych grzybów. Możesz je serwować z mięsem drobiowym, rybą, warzywami...   czytaj więcej »
Przechowywanie pieczarek
5.0000/5
Jak przechowywać grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Grzyby są naturalnie porowate, z tego właśnie powodu wchłaniają wodę jak papierowy ręcznik. Grzyby, które raz nasiąkną wodą tracą bezpowrotnie swój smak i konsystencję. Poniższy artykuł...   czytaj więcej »
kurki marynowane
3.7500/5
Jak marynować kurki?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Marynowane kurki polecam serwować jako przekąski lub odcedzić z marynaty, podgrzać i podawać z makaronem. Poniżej znajdziesz instrukcję jak marynować kurki.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub
Dołącz do nas!
Tipy.pl to źródło pełne porad, pomysłów i inspiracji.

Polub nas, aby otrzymywać najciekawsze z nich wprost na swoją tablicę!
  • Elzbieta Perz
  • Milena Kotek
  • Władysław Dołębski
  • Iwona Dombek-Rybczyńska
  • Joanna Przewieźlik
  • Edyta Siemieniuk
  • Stanisława Grabiszewska
  • Leszek Strzelczyk
  • Ania Stolarek
  • Anna Maciejewska
  • Grażyna Dobrowolska
  • Boguslaw Durda
Tysiące porad, pomysłów i inspiracji. Za darmo. Na każdy temat.
Nie jestem pasożytem, nie blokuje reklam
pasożyt
Proszę wyłącz Adblock-a, jeśli chcesz zobaczyć treść artykułu.