Tutaj jesteś: tag > Blanszowanie grzybów
Tag Blanszowanie grzybów (1)
grzyby
3.8182/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
Podobne porady
Spaghetti z grzybami
5.0000/5
Jak zrobić spaghetti z grzybami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Pyszne spaghetti może zrobić każdy - nawet ten, który nie ma doświadczenia w kuchni. Przedstawiam prosty przepis (którego nie sposób popsuć) na spaghetti z grzybami i czosnkiem o niskiej...   czytaj więcej »
sos grzybowy
4.8292/5
Jak zrobić sos grzybowy?
redaktor: francis, specjalista Tipy.pl
Do zrobienia sosu grzybowego możemy użyć zarówno świeżych jak i suszonych grzybów. Grzyby suszone mają bardziej intensywny aromat, dlatego warto spróbować zrobić dwa rodzaje sosów i wybrać...   czytaj więcej »
kotlety wieprzowe z podgrzybkami
5.0000/5
Jak zrobić kotlety wieprzowe z podgrzybkami?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Sezon grzybowy trwa, a tobie kończą się pomysły na dania z grzybów? Proponuję wykonanie pysznych kotlecików wieprzowych z podgrzybkami. Poniżej znajdziesz przepis.   czytaj więcej »
Grzyby z serem kozim i ziołami
5.0000/5
Jak zrobić grzyby z serem kozim i ziołami?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Grzyby z serem kozim i ziołami są wspaniałą przystawką. Danie to jest nieco pracochłonne, jednak smak grzybków będzie wart czasu spędzonego w kuchni.   czytaj więcej »
Grzyby z grilla
5.0000/5
Jak zrobić grzyby z grilla?
redaktor: Camaieu, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam prosty przepis na grzyby z grilla. Grillowane grzyby świetnie będą się komponować z każdym mięsem. Zanim zabierzesz się do grillowania mocz patyczki do szaszłyków przez...   czytaj więcej »
Grzyby w śmietanie
4.9583/5
Jak zrobić grzyby w śmietanie?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Jeśli uwielbiasz chodzić na grzyby to z pewnością również lubisz je jeść. Przepisów na potrawy z grzybami są tysiące jednak poniżej przedstawię prosty przepis na grzyby w śmietanie. Grzyby...   czytaj więcej »
cukinie faszerowane
3.5000/5
Jak zrobić cukinie faszerowane szynką i pieczarkami?
redaktor: Dafne, specjalista Tipy.pl
Nadziewane warzywa robią furorę. Dlaczego więc nie bawić się kulinariami dalej i nadziewać wszystko co się da? Proponuję pyszne nadziewane cukinie. Niby cukinie nie mają charakterystycznego...   czytaj więcej »
smażenie grzybów
3.8000/5
Jak smażyć grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Smażone grzybki są przepyszne i bardzo proste do przyrządzenia. Smażone grzybki będą wyśmienicie smakować z chlebem z masłem czy jako dodatek do jajecznicy. Poniżej przedstawiam łatwy i...   czytaj więcej »
kurki marynowane
3.7500/5
Jak marynować kurki?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Marynowane kurki polecam serwować jako przekąski lub odcedzić z marynaty, podgrzać i podawać z makaronem. Poniżej znajdziesz instrukcję jak marynować kurki.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub