Tutaj jesteś: tag > Filet z tuńczyka przepis
Tag Filet z tuńczyka przepis (1)
filet z tuńczyka z kuskusem
5.0000/5
Jak zrobić filet z tuńczyka z ziołowym kuskusem?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Na naszych stołach najczęściej królują filety rybne z pangi, dorsza, morszczuka czy mintaja. Mało osób natomiast przysmaża i serwuje filety z tuńczyka. Może dlatego, że tak bardzo...   czytaj więcej »
Podobne porady
Łosoś z piekarnika
3.3333/5
Jak zrobić łososia z piekarnika?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Ten przepis jest bardzo prosty a łosoś - niebo w gębie. Do jego przygotowania potrzebujesz zaledwie folii, cytryny i masła! Przygotowanie łososia nie jest skomplikowane i nie zajmie ci...   czytaj więcej »
Kotlety rybne
4.0000/5
Jak zrobić sznycle rybne?
redaktor: Olimpia, specjalista Tipy.pl
Sznycle rybne inaczej mielone kotlety rybne mogą być przygotowane z wielu gatunków ryb (w tym przepisie filet z tilapii). Przed zmieleniem filetu sprawdź czy nie ma w nim kości. Sznycle...   czytaj więcej »
Ryba w cieście
2.0000/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
kotlety z tuńczyka
3.6667/5
Jak zrobić kotlety z tuńczyka?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Jeden z ciekawszych pomysłów na tuńczyka. Ta wspaniała ryba jest jednak u nas trochę zaniedbywana. A można z niej wyczarować naprawdę niesamowite dania. Wystarczy odrobina wyobraźni w...   czytaj więcej »
Halibut z grilla
4.0000/5
Jak zrobić grillowanego halibuta?
redaktor: Leena, specjalista Tipy.pl
Nawet jeśli nie przepadasz na na co dzień za rybami to pokochasz ten przepis. Ryba wychodzi naprawdę smaczna. Wypróbuj go również do innych rodzajów ryb.   czytaj więcej »
Patelnia
3.5000/5
Jak wybrać patelnię? cz. 2
redaktor: slowianka, specjalista Tipy.pl
Dokonując wyboru drobnych narzędzi kuchennych często stajemy przed dylematem, jakie będą dla nas najlepsze. Według technologów żywienia przyrządzanie posiłków w uszkodzonych garnkach i...   czytaj więcej »
przyrządzanie ryby
2.9396/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
Szparagi z łososiem
5.0000/5
Jak przyrządzić szparagi z łososiem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na danie jednogarnkowe z łososia, szparagów, ziemniaków, pomidorów i bazylii. Danie to jest bardzo proste do zrobienia i nie wymaga praktycznie żadnych...   czytaj więcej »
ryba w galarecie
3.5000/5
Jak przygotować rybę w galarecie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryba w galarecie to dość wykwintna, elegancko wyglądająca na stole potrawa. Dodatkowo zaletą tej potrawy jest fakt, że można ją przechowywać znacznie dłużej niż rybę świeżą lub ugotowaną....   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub