Tutaj jesteś: tag > Duszone mięso
Tag Duszone mięso (2)
Przepis na bigos
1.7500/5
Jak zrobić dobry bigos?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Bigos to słynne polskie danie, słynące z tego, że im więcej razy jest odgrzewane, tym jest lepsze. Przygotowanie go nie jest trudne, ale zajmuje sporo czasu, zwłaszcza, jeżeli zdecydujesz...   czytaj więcej »
mięso duszone
4.0000/5
Jak zrobić mięso, żeby było miękkie i soczyste?
redaktor: szyszunia, specjalista Tipy.pl
Miękkie, soczyste mięso polane aromatycznym sosem – idealne na rodzinny niedzielny obiad albo na kolację w gronie przyjaciół. Poznaj kilka kulinarnych sekretów miękkiego i soczystego mięsa...   czytaj więcej »
Podobne porady
gotowanie
4.0000/5
Podstawy gotowania – porady kulinarne. Cz. II
redaktor: aldona, specjalista Tipy.pl
Druga część poradnika wtajemniczającego w podstawy gotowania i podpowiadającego jak uniknąć najczęstszych błędów w kuchni. Część pierwszą znajdziesz klikając na odnośnik   czytaj więcej »
gotowanie
4.2222/5
Podstawy gotowania – porady kulinarne. Cz. I
redaktor: aldona, specjalista Tipy.pl
Rozgotowany makaron? Przypalony czosnek? Przywierające mięso? Błędy w kuchni zdarzają się każdemu. Dlatego warto poznać kilka sztuczek, które pozwolą nam ich unikać. Poniżej pierwsza seria...   czytaj więcej »
5.0000/5
Jak zrobić makaron ze szpinakiem, grzybami i karczochami?
redaktor: Amarant, specjalista Tipy.pl
Ten makaron jest bardzo prosty do przygotowania, gdyż robi się go w jednym garnku. Wystarczy wrzucić do niego wszystkie składniki i gotować do czasu, aż makaron zmięknie i wchłonie cały...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić jednogarnkowe danie włoskie?
redaktor: Miama, specjalista Tipy.pl
To danie jest tak proste do przygotowania, że aż nie chce się wierzyć. Wystarczy po prostu wszystkie składniki wrzucić do garnka i gotować, do czasu aż makaron zrobi się miękki. Prawda, że...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić gołąbki z ziemniaków?
redaktor: jeanny, specjalista Tipy.pl
Gołąbki należą do typowo polskich dań. W liście kapusty najczęściej zawija się ryż lub kaszę w połączeniu z mięsem mielonym. Moja propozycja jest inna. Przepis ten powinien spodobać się...   czytaj więcej »
Szparagi z łososiem
5.0000/5
Jak przyrządzić szparagi z łososiem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na danie jednogarnkowe z łososia, szparagów, ziemniaków, pomidorów i bazylii. Danie to jest bardzo proste do zrobienia i nie wymaga praktycznie żadnych...   czytaj więcej »
warzywa
5.0000/5
Jak przyrządzać warzywa?
redaktor: maltanka, specjalista Tipy.pl
Warzywa są często podstawą naszych dań. Pyszne, kolorowe i zdrowe, wyglądają wspaniale na każdym talerzu. Co jednak należy zrobić, aby przygotowane przez nas szparagi nie miały nutki...   czytaj więcej »
smażenie mięsa na wysokim ogniu
/5
Co zrobić, żeby mięso było soczyste?
redaktor: Gomez, specjalista Tipy.pl
Zastanawiasz się jak to możliwe, że profesjonalni kucharze zawsze są w stanie tak przygotować mięso, że ma idealnie chrupiącą skórkę, a w środku wciąż jest soczyste? Nie trzeba być...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub
Dołącz do nas!
Tipy.pl to źródło pełne porad, pomysłów i inspiracji.

Polub nas, aby otrzymywać najciekawsze z nich wprost na swoją tablicę!
  • Robert Mazurowski
  • Hanna Klonowska
  • Izabela Dziurdziak
  • Klara Frankowska
  • Justyna Hanys
  • Katarzyna Grzęda
  • Jolanta Kryszczuk
  • Anna Bukowska
  • Robert Pobłocki
  • Marek Koniuszko
  • Anastazja Albrycht
  • Mariusz Dopierała
  • Szymon Shaman Orlovski
Tysiące porad, pomysłów i inspiracji. Za darmo. Na każdy temat.
Nie jestem pasożytem, nie blokuje reklam
pasożyt
Proszę wyłącz Adblock-a, jeśli chcesz zobaczyć treść artykułu.