Tutaj jesteś: tag > Duszone mięso
Tag Duszone mięso (1)
Przepis na bigos
1.7500/5
Jak zrobić dobry bigos?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Bigos to słynne polskie danie, słynące z tego, że im więcej razy jest odgrzewane, tym jest lepsze. Przygotowanie go nie jest trudne, ale zajmuje sporo czasu, zwłaszcza, jeżeli zdecydujesz...   czytaj więcej »
Podobne porady
ciasteczko z wróżbą
4.7857/5
Jak zrobić wróżby do chińskiego ciasteczka?
redaktor: francis, specjalista Tipy.pl

Przygotowanie ciasteczek z wróżbą to doskonały pomysł zarówno na Andrzejki, jak i każdą inną imprezę.   czytaj więcej »

toffi
3.4759/5
Jak zrobić toffi?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Przepis na pyszne, mleczne toffi. Można używać go jako dodatku do ciastek i deserów lub schłodzić, pokruszyć i rozkoszować się smakiem apetycznych ciągutek. Smacznego!   czytaj więcej »
Schab pieczony z czosnkiem i majonezem
3.6000/5
Jak zrobić schab pieczony z czosnkiem i majonezem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Oto kolejny sposób na przyrządzenie schabu. Niespieszne pieczenie sprawia, że mięso jest delikatne i soczyste, idealne na obiad. Żeby zaoszczędzić nieco czasu, można zamarynować...   czytaj więcej »

Roladki wieprzowe z pieczarkami
3.1579/5
Jak zrobić roladki wieprzowe z pieczarkami?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Roladki przygotowane z wieprzowiny (rzadziej z wołowiny) i nadziewane różnymi farszami, są bardzo popularnym daniem w kuchni ukraińskiej. Przygotowanie nadzienia do roladek tak samo jak...   czytaj więcej »

krówki ciągutki
3.6000/5
Jak zrobić krówki ciągutki?
redaktor: Bianka, specjalista Tipy.pl
Zastanawiałaś się czy można domowym sposobem zrobić krówki ciągutki? Owszem, można. Poniżej znajdziesz przepis na krówki ciągutki z dodatkiem soli morskiej. Zdziwiona? Zapewniam, że ten...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić jednogarnkowe danie włoskie?
redaktor: Miama, specjalista Tipy.pl
To danie jest tak proste do przygotowania, że aż nie chce się wierzyć. Wystarczy po prostu wszystkie składniki wrzucić do garnka i gotować, do czasu aż makaron zrobi się miękki. Prawda, że...   czytaj więcej »
gołąbki
4.6000/5
Jak zrobić gołąbki?
redaktor: Alexis, specjalista Tipy.pl
Gołąbki są typowym przykładem polskiego dania. Niech żałuje ten, kto nigdy nie miał odwagi lub sposobności skosztować tej przepysznej, sycącej potrawy. Gołąbki to nic innego jak wołowina...   czytaj więcej »
burrito
3.0000/5
Jak zrobić burrito?
redaktor: Mahrian, specjalista Tipy.pl
Burrito coraz śmielej wkracza do naszych kuchni i na nasze stoły. Burrito pochodzi z Meksyku. Przygotowuje się je z pszenicznej tortilli, którą owija się przygotowane wcześniej nadzienie....   czytaj więcej »
amerykańskie naleśniki
3.9787/5
Jak zrobić amerykańskie naleśniki?
redaktor: aldona, specjalista Tipy.pl
Naleśniki po amerykańsku nieco różnią się od ich polskich odpowiedników. Są grubsze i nieco przypominają racuchy. W niektórych przepisach znajdziesz nawet informację, że zamiast mleka,...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub