Tutaj jesteś: tag > śledzie solone przepis
Tag śledzie solone przepis (1)
Filetowanie śledzi
3.4545/5
Jak filetować śledzie?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Zapewne wiele osób się zastanawia dlaczego na własną rękę filetować śledzie, co nie należy to do zadań przyjemnych, skoro w większości sklepów można nabyć śledzie już przygotowane do...   czytaj więcej »
Podobne porady
natka pietruszki na nieświeży oddech
3.0000/5
Jakie zioła na nieprzyjemny zapach z ust?
redaktor: interion, specjalista Tipy.pl
Czujesz w ustach niesmak, a gdy chuchniesz w dłonie – krzywisz się z przykrością? Nieprzyjemny oddech mogą powodować niektóre dania np. zawierające śledzie, surową cebulę lub czosnek. Bywa...   czytaj więcej »
śledzie w śmietanie
3.0000/5
Jaką potrawę można przygotować na Popielec?
redaktor: wegierka, specjalista Tipy.pl
Środa Popielcowa w kalendarzu katolickim, jest dniem rozpoczynającym 40-dniowy Wielki Post poprzedzający święta Wielkiej Nocy. W tym dniu Kościół zaleca przestrzeganie postu ścisłego....   czytaj więcej »
Warstwowa sałatka śledziowa
3.2500/5
Jak zrobić warstwową sałatkę śledziową?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Warstwowa sałatka śledziowa jest alternatywą dla zwykłej sałatki śledziowej. Czas jej przygotowania to 15 minut, jednak najlepsza będzie po kilkugodzinnym schłodzeniu w lodówce. Poniższy...   czytaj więcej »
Śledź w oleju
3.5294/5
Jak zrobić śledzie w oleju?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Śledzie są jedną z naszych ulubionych przystawek. Spożywamy je z okazji różnych imprez oraz świąt. Jako, że śledź jest potrawą postną od dawien dawna spożywany jest również w Wielki Piątek...   czytaj więcej »
przyrządzanie szpinaku
3.0347/5
Jak przyrządzić szpinak?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Jak mawia marynarz Popeye: jeśli chcesz być silny, jedz szpinak. Szpinak niewłaściwie przygotowany nie jest dobry, jednak doprawiony cytryną i czosnkiem smakuje jak marzenie. Gotowany...   czytaj więcej »
Krojenie cebuli
3.2500/5
Jak kroić cebulę?
redaktor: przepisykulinarne, specjalista Tipy.pl
Krojenie cebuli może być koszmarem, jeśli nie wie się jak to robić. Najpierw męczymy się w nieskończoność z jej obieraniem, potem nam się wyślizguje kiedy chcemy ją przeciąć a na koniec...   czytaj więcej »
Jak gotować ryż
3.8083/5
Jak gotować ryż?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Gotowanie ryżu jest pozornie bardzo proste, jednak w dalszym ciągu wielu kucharzy ma problem z jego ugotowaniem w taki sposób, aby był puszysty, nie sklejał się i nie był twardy. Cała...   czytaj więcej »
wyłuskany, gotowany bób
5.0000/5
Jak gotować bób?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Bób jest najstarszą znaną człowiekowi rośliną strączkową Jego nasiona posiadają twardą zewnętrzną łupinkę i wiele osób popełnia błąd gotując bób, dopóki skórka ta nie zmięknie. Jednak zbyt...   czytaj więcej »
Blanszowanie warzyw
1.1341/5
Jak blanszować warzywa?
redaktor: przepisykulinarne, specjalista Tipy.pl
Blanszowanie to krótkotrwałe poddanie produktów działaniu gorącej wody lub pary. Dzięki blanszowaniu warzywa zachowają swój piękny kolor, witaminy i smak, jednocześnie będąc bardziej...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub