Tutaj jesteś: tag > Dania z kraba
Tag Dania z kraba (1)
Krab
5.0000/5
Jak przygotować elegancką potrawę?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
W domu zazwyczaj jadamy na obiad tradycyjnego "schabowego z piure", "pomidorówkę", a jeśli mamy dzieci to kotlety z kurczaka. Czasem jednak, zapraszamy na kolację kogoś na kim chcemy...   czytaj więcej »
Podobne porady
Ziemniaki zapiekane z serem
3.9375/5
Jak zrobić ziemniaki zapiekane z serem?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Ziemniaki zapiekane w piekarniku z serem żółtym są po prostu wyśmienite. Jeśli twoja lodówka świeci pustkami a ty chcesz zrobić coś pysznego i niewielkim nakładem pracy to jest przepis dla...   czytaj więcej »
Ryż kokosowy
4.2500/5
Jak zrobić ryż kokosowy?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Ryż kokosowy może być doskonałym dodatkiem do potraw azjatyckich oraz deserów. Mleko kokosowe i ryż tworzą w tym wydaniu doskonały duet, który zachwyci niejedno podniebienie. Jest bardzo...   czytaj więcej »
Krakersy z pasztetem drobiowym
4.3333/5
Jak zrobić pasztet z wątróbki drobiowej?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Potrawy z wątróbek różnego rodzaju nie są zbytnio popularne. Aczkolwiek nie spotkałam się z nikim kto by nie lubił pasztetu z wątróbki drobiowej. Z reguły spotykamy...   czytaj więcej »

pasta kanapkowa
/5
Jak zrobić pastę kanapkową?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Jeżeli znudziły ci się tradycyjne kanapki z serem czy wędliną, postaw na pasty do kanapek. Są niezwykle łatwe i szybkie w przygotowaniu, a także dają nieskończone możliwości kombinacji,...   czytaj więcej »
Ciasto francuskie
5.0000/5
Jak zrobić ciasto francuskie?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Prawdziwy przysmak – wielowarstwowe ciasto francuskie. Można je wykorzystywać zarówno do dań słonych jak i słodkich deserów, jest bardzo smaczne, kruche i niestety niemiłosiernie...   czytaj więcej »
bruschetta
4.5000/5
Jak zrobić bruschettę – wariacje?
redaktor: Malwina, specjalista Tipy.pl
Wszyscy wiemy, że bruschetta jest idealną przekąską. Robi się ją niesamowicie szybko, jest bardzo prosta w przygotowaniu, a smakuje dość wytwornie. Jednak bruschettę można podawać też i na...   czytaj więcej »
Świeża bazylia
4.6667/5
Jak przechowywać świeżą bazylię?
redaktor: przepisykulinarne, specjalista Tipy.pl
Prawidłowo przechowywana bazylia zachowa na długi okres swój smak oraz wartości odżywcze. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek i porad na temat przechowywania świeżej bazylii.   czytaj więcej »
marynowane grzyby
3.3750/5
Jak marynować grzyby?
redaktor: Arielka, specjalista Tipy.pl
Marynowane grzyby można podawać w wielu sytuacjach. Są doskonałe zarówno jako przekąska i jako przystawka. Ten wegetariański rarytas jest zaskakująco łatwy do wykonania. Poniżej znajdziesz...   czytaj więcej »
świeże warzywa
5.0000/5
Jak kupować warzywa?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Świeże warzywa są smaczne, zdrowe i wspaniale wyglądają na talerzu. Wraz z coraz cieplejszą pogodą mamy do wyboru coraz więcej świeżych warzyw, a żeby posiadały one wszystkie powyższe...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub
Dołącz do nas!
Tipy.pl to źródło pełne porad, pomysłów i inspiracji.

Polub nas, aby otrzymywać najciekawsze z nich wprost na swoją tablicę!
  • Kasia Grzelak
  • Teresa Kalinowska
  • Karlol Ober
  • Wojciech Dyrkacz
  • Beata Adrych
  • Mateusz Hołodniuk
  • Albin Chudzinski
  • Sylwia Leśniewska
  • Agata Oroń
  • Mieczysław Mroziński
  • Borula Aniszewska Irena
  • Karolina Jasińska
Tysiące porad, pomysłów i inspiracji. Za darmo. Na każdy temat.
Nie jestem pasożytem, nie blokuje reklam
pasożyt
Proszę wyłącz Adblock-a, jeśli chcesz zobaczyć treść artykułu.