Tutaj jesteś: tag > Panierowanie ryby
Tag Panierowanie ryby (1)
panierowane paluszki rybne
2.9767/5
Jak panierować rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby mogą być przygotowywane na bardzo wiele sposobów, jednak świeża ryba zawsze najlepiej smakuje usmażona w panierce. Poniżej znajdziesz kilka sposobów na panierowanie ryby.   czytaj więcej »
Podobne porady
ryby
3.1250/5
Przechowywanie ryb
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Hasła takie jak: „Nadeszła chwila na pstrąga z grilla” czy „Ryba wpływa na wszystko” zalewają nas z każdej strony i nawet dzieci wiedzą, ze trzeba jeść ryby bo są zdrowe. Stanowią...   czytaj więcej »
Łosoś z piekarnika
3.3333/5
Jak zrobić łososia z piekarnika?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Ten przepis jest bardzo prosty a łosoś - niebo w gębie. Do jego przygotowania potrzebujesz zaledwie folii, cytryny i masła! Przygotowanie łososia nie jest skomplikowane i nie zajmie ci...   czytaj więcej »
Kotlety rybne
4.0000/5
Jak zrobić sznycle rybne?
redaktor: Olimpia, specjalista Tipy.pl
Sznycle rybne inaczej mielone kotlety rybne mogą być przygotowane z wielu gatunków ryb (w tym przepisie filet z tilapii). Przed zmieleniem filetu sprawdź czy nie ma w nim kości. Sznycle...   czytaj więcej »
ryba po grecku
3.8750/5
Jak zrobić rybę po grecku?
redaktor: summer, specjalista Tipy.pl
Ryba po grecku króluje na naszych stołach już od jakiegoś czasu. Znalazła ona rzesze swoich fanów i przyrządzamy ją coraz częściej i coraz chętniej. Jak przygotować naprawdę pyszną rybę po...   czytaj więcej »
kotlety z tuńczyka
3.6667/5
Jak zrobić kotlety z tuńczyka?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Jeden z ciekawszych pomysłów na tuńczyka. Ta wspaniała ryba jest jednak u nas trochę zaniedbywana. A można z niej wyczarować naprawdę niesamowite dania. Wystarczy odrobina wyobraźni w...   czytaj więcej »
Halibut z grilla
4.0000/5
Jak zrobić grillowanego halibuta?
redaktor: Leena, specjalista Tipy.pl
Nawet jeśli nie przepadasz na na co dzień za rybami to pokochasz ten przepis. Ryba wychodzi naprawdę smaczna. Wypróbuj go również do innych rodzajów ryb.   czytaj więcej »
Patelnia
3.5000/5
Jak wybrać patelnię? cz. 2
redaktor: slowianka, specjalista Tipy.pl
Dokonując wyboru drobnych narzędzi kuchennych często stajemy przed dylematem, jakie będą dla nas najlepsze. Według technologów żywienia przyrządzanie posiłków w uszkodzonych garnkach i...   czytaj więcej »
ryba w galarecie
3.5000/5
Jak przygotować rybę w galarecie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryba w galarecie to dość wykwintna, elegancko wyglądająca na stole potrawa. Dodatkowo zaletą tej potrawy jest fakt, że można ją przechowywać znacznie dłużej niż rybę świeżą lub ugotowaną....   czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
3.3125/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub
Nie jestem pasożytem, nie blokuje reklam
pasożyt
Proszę wyłącz Adblock-a, jeśli chcesz zobaczyć treść artykułu.