Tutaj jesteś: tag > Panierowanie ryby
Tag Panierowanie ryby (1)
panierowane paluszki rybne
2.9767/5
Jak panierować rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby mogą być przygotowywane na bardzo wiele sposobów, jednak świeża ryba zawsze najlepiej smakuje usmażona w panierce. Poniżej znajdziesz kilka sposobów na panierowanie ryby.   czytaj więcej »
Podobne porady
Łosoś z piekarnika
3.6667/5
Jak zrobić łososia w piekarniku?
redaktor: Olimpia, specjalista Tipy.pl
Łosoś jest wspaniałym źródłem białka i kwasu Omega 3. Praktycznie każdy go lubi, jest zdrowy i bardzo prosty do przygotowania. Z poniższej ilości składników uzyskasz 2 porcje.   czytaj więcej »
Łosoś w cieście
/5
Jak zrobić łososia w cieście?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Łosoś smażony w cieście jest bardzo soczysty. Wszystko czego potrzebujesz to łosoś oraz mąka i jajka do zrobienia ciasta. Ilość użytej mąki może się różnić – dodaj jej więcej jeśli chcesz...   czytaj więcej »
Łosoś z grilla
5.0000/5
Jak zrobić łososia na grillu?
redaktor: Ravi, specjalista Tipy.pl
Grillowany łosoś stanowi doskonałą propozycję dla osób, które podczas przyjęć na świeżym powietrzu nie mogą pozwolić sobie na tłuste potrawy. Jest niesamowicie aromatyczny i delikatny....   czytaj więcej »
Kotlety rybne
4.0000/5
Jak zrobić sznycle rybne?
redaktor: Olimpia, specjalista Tipy.pl
Sznycle rybne inaczej mielone kotlety rybne mogą być przygotowane z wielu gatunków ryb (w tym przepisie filet z tilapii). Przed zmieleniem filetu sprawdź czy nie ma w nim kości. Sznycle...   czytaj więcej »
pasta rybna
3.4167/5
Jak zrobić pastę rybną?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Nie zawsze masz czas by smażyć lub gotować ryby na obiad, ale pragniesz by twoi domownicy jedli ryby. Nic prostszego. Zrób dla nich pastę rybną, która świetnie nadaje się do kanapek.   czytaj więcej »
filet z tuńczyka z kuskusem
5.0000/5
Jak zrobić filet z tuńczyka z ziołowym kuskusem?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Na naszych stołach najczęściej królują filety rybne z pangi, dorsza, morszczuka czy mintaja. Mało osób natomiast przysmaża i serwuje filety z tuńczyka. Może dlatego, że tak bardzo...   czytaj więcej »
Patelnia
3.5000/5
Jak wybrać patelnię? cz. 2
redaktor: slowianka, specjalista Tipy.pl
Dokonując wyboru drobnych narzędzi kuchennych często stajemy przed dylematem, jakie będą dla nas najlepsze. Według technologów żywienia przyrządzanie posiłków w uszkodzonych garnkach i...   czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
3.2000/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...   czytaj więcej »
grillowana ryba
5.0000/5
Jak grillować rybę?
redaktor: Hose, specjalista Tipy.pl
Chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć dlaczego ryba jest zdrowa. Przyrządzona na grillu stanowi pyszny i pełnowartościowy posiłek dla całej rodziny. Jest bardzo łatwa i szybka w przygotowaniu,...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub