Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby na patelni
Tag Smażenie ryby na patelni (1)
Ryba w cieście
2.3750/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
Podobne porady
Spaghetti z sosem grzybowym
4.6000/5
Jak zrobić spaghetti z sosem pieczarkowym?
redaktor: Kicia, specjalista Tipy.pl
Spaghetti jest daniem, które praktycznie każdy z nas potrafi zrobić. Proste, szybkie i zawsze dobre. Poniżej przedstawiam kolejny sposób na spaghetti z sosem pieczarkowym. Smacznego!   czytaj więcej »
Schab pieczony z czosnkiem i majonezem
3.6000/5
Jak zrobić schab pieczony z czosnkiem i majonezem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Oto kolejny sposób na przyrządzenie schabu. Niespieszne pieczenie sprawia, że mięso jest delikatne i soczyste, idealne na obiad. Żeby zaoszczędzić nieco czasu, można zamarynować...   czytaj więcej »

Sałatka z surimi i ogórkiem
3.6667/5
Jak zrobić sałatkę z surimi i ogórkiem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl
Jeżeli nadszedł już sezon na grillowanie, warto pomyśleć o urozmaiceniu jadłospisu. Nudne połączenie mięsa i pieczywa można zastąpić warzywami i paluszkami krabowymi. Kapusta pekińska...   czytaj więcej »
Pieczona gruszkę z czekoladą i imbirem
5.0000/5
Jak zrobić pieczoną brzoskwinię z czekoladą i imbirem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Pieczone brzoskwinie są jednym z moich ulubionych deserów. Są bardzo miękkie i słodkie a przy tym bardziej zdrowe od tłustych ciast. Poniżej znajdziesz przepis.   czytaj więcej »
Pasta z cukinii
4.4000/5
Jak zrobić pastę z cukinii?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Ten przepis na pastę z cukinii jest bardzo prosty i zawiera wyłącznie warzywa (cukinię, pomidory i cebulę). Pasta wychodzi wyśmienita. Zwykle jadam ją z chlebem na śniadanie lub jako...   czytaj więcej »
Naleśniki faszerowane zapiekane z szynką i serem
3.0452/5
Jak zrobić naleśniki faszerowane zapiekane z szynką i serem?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Masz ochotę na poeksperymentowanie w kuchni i zaskoczenie rodziny czymś zupełnie wyjątkowym? Proponuję przygotowanie naleśników faszerowanych zapiekanych w piekarniku z szynką i serem.   czytaj więcej »
makaron domowy
5.0000/5
Jak zrobić makaron domowy?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl
Zrobienie domowego makaronu wcale nie jest tak trudne, jakby się mogło wydawać. Jest to także dobry sposób na wykorzystanie pozostałego po domowych wypiekach żółtka. Gotowany makaron...   czytaj więcej »
Lasagne z mięsem mielonym
3.7500/5
Jak zrobić lasagne z mięsem mielonym?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Lasagne jest pysznym, tradycyjnym, włoskim daniem. Dzięki niezwykłej kompozycji przypraw i składników pozwala przenieść się choć na chwilę do słonecznej Italii. Dzieci nie mogą się jej...   czytaj więcej »
Chłodnik litewski
3.7500/5
Jak zrobić chłodnik litewski?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Jeśli cierpisz z powodu gorąca nie ma nic lepszego niż zimna zupa. Chłodnik litewski jest pyszną, orzeźwiającą zupą warzywną na bazie maślanki lub kefiru, którą przygotujesz bez...   czytaj więcej »


Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub
Dołącz do nas!
Tipy.pl to źródło pełne porad, pomysłów i inspiracji.

Polub nas, aby otrzymywać najciekawsze z nich wprost na swoją tablicę!
  • Damian Nej
  • Arkadiusz Prokop
  • Sylwia Nowaczyk
  • Danuta Perlak
  • Marek Dudkiewicz
  • Daria Gładysz
  • Joanna Jankowiak
  • Mieczysław Kulaszewicz
  • Ireneusz Kajdas
  • Kamil Lechkun
  • Szymon Mydłowski
Tysiące porad, pomysłów i inspiracji. Za darmo. Na każdy temat.
Nie jestem pasożytem, nie blokuje reklam
pasożyt
Proszę wyłącz Adblock-a, jeśli chcesz zobaczyć treść artykułu.