Tutaj jesteś: tag > Pieczenie wołowiny w piekarniku
Tag Pieczenie wołowiny w piekarniku (1)
Pieczeń wołowa z serem i cebulą
3.0000/5
Jak zrobić pieczeń wołową z serem i cebulą?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
To jest jeden z moich ulubionych przepisów na obiad: plastry wołowiny pieczone z majonezem, mozzarellą i cebulą. A co najważniejsze - to danie jest bardzo proste do przygotowania! Dobrym...   czytaj więcej »
Podobne porady
Smażone zielone pomidory w cieście
5.0000/5
Jak zrobić zielone pomidory w cieście?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Smażone, zielone pomidory w cieście są wspaniałą przekąską na co dzień. Chrupiące i pachnące boczkiem - jestem pewna, że sobie ich nie odmówisz.   czytaj więcej »
Suflet z łososia
/5
Jak zrobić suflet z łososia?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Ten suflet z łososia jest delikatny, łagodny i rozpływa się w ustach. Idealny na romantyczną kolację. Z tej ilości składników otrzymasz 10-12 porcji.   czytaj więcej »
Sos serowy do nachos
3.5000/5
Jak zrobić sos do nachos?
redaktor: Sooonia, specjalista Tipy.pl
Pyszny pikantny dip jest doskonałym dodatkiem do nachos, makaronów, pizzy oraz brokułów. Doskonale odnajduje się w towarzystwie karkówki z grilla. Dzięki idealnej kompozycji przypraw...   czytaj więcej »
Sałatka z ananasem i kurczakiem
3.0000/5
Jak zrobić sałatkę z ananasem i kurczakiem?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Sałatka z ananasem i kurczakiem stanowi doskonałą propozycję na codzienny obiad. Jest bardzo prosta w przygotowaniu i nie wymaga od nas dużego wysiłku. Bez wątpienia zachwyci smakiem i...   czytaj więcej »
Ryż kokosowy
4.2500/5
Jak zrobić ryż kokosowy?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Ryż kokosowy może być doskonałym dodatkiem do potraw azjatyckich oraz deserów. Mleko kokosowe i ryż tworzą w tym wydaniu doskonały duet, który zachwyci niejedno podniebienie. Jest bardzo...   czytaj więcej »
Risotton z boczkiem i papryką
3.5000/5
Jak zrobić risotto z boczkiem i papryką?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Risotto to bardzo popularne danie kuchni włoskiej. Do wykonania risotto będziemy potrzebować włoskiego ryżu o okrągłym kształcie. Zamiast bulionu z wołowiny, można użyć bulionu warzywnego...   czytaj więcej »
Pilaw z kurczaka
3.0000/5
Jak zrobić pilaw z kurczaka?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Klasyczny pilaw przyrządzany jest z baraniny jednak w tym przypadku przygotujemy go z kurczaka. Kurczak wymaga mniej czasu gotowania i jest dużo zdrowszy. Dobrym pomysłem jest zrobienie...   czytaj więcej »
Galaretka wielkanocna
4.1282/5
Jak zrobić galaretę wielkanocną w kształcie jajek?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Te jajeczka będą prawdziwą ozdobą stołu wielkanocnego. Nadzienie do jajek możesz zrobić według własnego uznania - kurczaka zamienić szynką lub całkowicie zrezygnować z mięsa. Z podanej...   czytaj więcej »
Eklerki z kremem
4.6667/5
Jak zrobić eklerki?
redaktor: Kochi, specjalista Tipy.pl
Eklerki są jednymi z ulubionych ciast zarówno dzieci jak i dorosłych. Do tego przepisu możesz użyć innego kremu niż proponowany tu krem waniliowy. Może on być śmietankowy czy budyniowy....   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub