Tutaj jesteś: tag > Mięso mielone z bakłażanem
Tag Mięso mielone z bakłażanem (1)
Zapiekanka z mięsa mielonego i bakłażana
5.0000/5
Jak zrobić zapiekankę z mięsa mielonego i bakłażana?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na zapiekankę z mięsa mielonego i bakłażana z serem żółtym. Jest to bardzo smaczna i aromatyczna potrawa. Farsz z sosem jest bardzo soczysty zaś bakłażan nadaje...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zupa gryczana
5.0000/5
Jak zrobić zupę gryczaną?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Jeśli dopiero co uczysz się gotować to poniższy przepis ze zdjęciami krok po kroku pozwoli ci łatwiej zwizualizować sobie cały proces gotowania zupy gryczanej.   czytaj więcej »
Spaghetti po mediolańsku
5.0000/5
Jak zrobić spaghetti po mediolańsku?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Spaghetti po Mediolańsku stanowi doskonałą propozycję na wyjątkowy obiad. Jego przygotowanie nie wymaga wiele wysiłku, ani czas, a wręcz onieśmiela smakiem. Wspaniała kompozycja włoskich...   czytaj więcej »
Sos serowy do nachos
3.5000/5
Jak zrobić sos do nachos?
redaktor: Sooonia, specjalista Tipy.pl
Pyszny pikantny dip jest doskonałym dodatkiem do nachos, makaronów, pizzy oraz brokułów. Doskonale odnajduje się w towarzystwie karkówki z grilla. Dzięki idealnej kompozycji przypraw...   czytaj więcej »
Rosyjskie pierożki
3.7500/5
Jak zrobić rosyjskie pierożki z mięsem i ryżem?
redaktor: Aki, specjalista Tipy.pl
Rosyjskie pierożki są bardzo popularne w krajach Europy Wschodniej. Są one bardzo podobne do normalnych pierogów z tą różnicą, że ciasto jest znacznie grubsze. Pierożki te możesz...   czytaj więcej »
Naleśniki z wątróbką - tort
5.0000/5
Jak zrobić naleśniki z wątróbką?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Ludzie dzielą się na takich, którzy kochają wątróbkę i na tych którzy jej nie cierpią. Jeśli należysz do tej pierwszej grupy to z pewnością spodoba ci się poniższy przepis. Do ciasta na...   czytaj więcej »
Makaron z sosem czosnkowym i szpinakiem
3.5000/5
Jak zrobić makaron z sosem czosnkowym i szpinakiem?
redaktor: Sonea, specjalista Tipy.pl
Miękkie tofu jest świetnym zamiennikiem jajka w pieczonych potrawach. Sprawdza się również idealnie do zagęszczania sosów tak jak w przypadku poniższego przepisu. Aby zrobić pyszny kremowy...   czytaj więcej »
Dżem morelowy
3.8000/5
Jak zrobić dżem morelowy?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Domowe przetwory są doskonałym dodatkiem do pieczywa, ciast i deserów. Otworzone zimą przywołują nam wspomnienia minionego lata. Dżem morelowy jest bardzo prosty do zrobienia i nie wymaga...   czytaj więcej »
banany w karmelu
3.5000/5
Jak zrobić banany w karmelu?
redaktor: Alexis, specjalista Tipy.pl
Zawsze, kiedy przygotowuje słodkie przekąski, zżerają mnie straszne wyrzuty sumienia. Wyobrażam sobie te wszystkie kalorie, które właśnie połykam i myślę, ile musiałabym ćwiczyć, żeby je...   czytaj więcej »
Babeczki czekoladowe
3.0000/5
Jak zrobić babeczki czekoladowe?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Do zrobienia tych babeczek możesz użyć jakiejkolwiek czekolady jaką lubisz (czarna, biała, mleczna) lub możesz użyć kilku rodzajów czekolad jednocześnie. Babeczki będą wyśmienicie smakować...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub