Tutaj jesteś: tag > Kiszenie barszczu z buraków
Tag Kiszenie barszczu z buraków (1)
kiszenie barszczu
2.1111/5
Jak kisić barszcz czerwony?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Barszcz czerwony może być doskonały na jesienno-zimowe obiady, szczególnie dlatego że można zakiszony zakwas trzymać dłużej. Jest doskonałym pożywnym posiłkiem bogatym w cenne witaminy.   czytaj więcej »
Podobne porady
żurek w chlebie
3.6957/5
Jak zrobic żurek w chlebie?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Prawdziwy domowy żurek, najlepiej podany w chlebie, jest smakiem świąt wielkanocnych. Nie ma co ukrywać, jego przygotowanie jest dość trudne i czasochłonne, ale to dzięki temu ta potrawa ma...   czytaj więcej »
Zupa rybna
4.5000/5
Jak zrobić zupę rybną po rosyjsku?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Jedzenie ryby przynajmniej raz w tygodniu jest ważne, aby pozostać zdrowym. Zupa rybna po rosyjsku, zwana również zupą uha - nazwa pochodzi od staro rosyjskiego słowa juha oznaczającego...   czytaj więcej »
Zupa pomidorowa
5.0000/5
Jak zrobić zupę pomidorową?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Poniższy przepis jest z wykorzystaniem pomidorów w puszce. Oczywiście nie ma to jak świeże, dojrzałe pomidory, jednak w sezonie zimowym takich nie ma. Te co są, nie mają smaku ani zapachu,...   czytaj więcej »
Kwas buraczany
5.0000/5
Jak zrobić kwas buraczany?
redaktor: Aki, specjalista Tipy.pl
Prawdziwy barszcz wigilijny robi się na kwasie buraczanym. Kwas można pić również sam w celach odżywczych i leczniczych. Poniżej przepis na tradycyjny kwas buraczany.   czytaj więcej »
rodzinna książka kucharska
5.0000/5
Jak zrobić książkę kucharską?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Rodzinna książka kucharska to doskonały sposób na zachowanie ulubionych przepisów dla przyszłych pokoleń. Ile razy żałowałaś, że nie znasz przepisu według którego twoja babcia piekła...   czytaj więcej »
Barszcz ukraiński
2.2500/5
Jak zrobić barszcz ukraiński?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Jednym z wyzwań podczas gotowania barszczu ukraińskiego jest ugotowanie warzyw (a jest ich sporo) do miękkości w tym samym czasie. Różne warzywa wymagają różnego czasu...   czytaj więcej »

/5
Jak zrobić barszcz czysty na szybko?
redaktor: pella, specjalista Tipy.pl
Zaraz mają przyjść goście, a Ty nie masz im czego podać? Nie przejmuj się, mamy na to sposób. Znajdziesz tutaj sposób na to, jak zrobić przepyszny barszcz czysty. Barszcz ten możesz podawać...   czytaj więcej »
3.0000/5
Jak zrobić barszcz czerwony na słodko?
redaktor: jeanny, specjalista Tipy.pl
Barszcz czerwony to jedna z najpopularniejszych polskich zup. Najczęściej doprawia się go zielem angielskim, czosnkiem czy pieprzem. I ja przez wiele lat jadłam go właśnie w takim wydaniu....   czytaj więcej »
krem z groszku
4.3333/5
Jak przyrządzić krem z groszku?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Krem z groszku jest bardzo łatwy do przygotowania, a przy okazji niezwykle smaczny i rzadko kto pogardzi tą zieloną potrawą. Krem można podać jako elegancką przystawkę, pierwsze danie na...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub