Tutaj jesteś: tag > Kiszenie barszczu z buraków
Tag Kiszenie barszczu z buraków (1)
kiszenie barszczu
2.1111/5
Jak kisić barszcz czerwony?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Barszcz czerwony może być doskonały na jesienno-zimowe obiady, szczególnie dlatego że można zakiszony zakwas trzymać dłużej. Jest doskonałym pożywnym posiłkiem bogatym w cenne witaminy.   czytaj więcej »
Podobne porady
żurek w chlebie
3.6923/5
Jak zrobic żurek w chlebie?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Prawdziwy domowy żurek, najlepiej podany w chlebie, jest smakiem świąt wielkanocnych. Nie ma co ukrywać, jego przygotowanie jest dość trudne i czasochłonne, ale to dzięki temu ta potrawa ma...   czytaj więcej »
zupa z dyni
1.1217/5
Jak zrobić zupę z dyni?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
Zupa z dyni jest naprawdę pyszna! Podana gościom w niedzielne popołudnie będzie prawdziwym rarytasem. Poprawi każdemu nastrój i zaostrzy apetyt. Spróbuj jej smaku zarówno na zimno jak i na...   czytaj więcej »
zupa krem z brokułów
5.0000/5
Jak zrobić zupę krem z brokułów?
redaktor: Alexis, specjalista Tipy.pl
Bardzo prosty przepis na zupę krem z brokułów. Ciekawostką jest to, że do zrobienia tej zupy nie potrzeba nam śmietany, więc zupka nie będzie mocno kaloryczna. Gorąco polecam.   czytaj więcej »
Francuska zupa cebulowa
5.0000/5
Jak zrobić zupę cebulową?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Poniższy przepis polega na wcześniejszym upieczeniu cebuli w piekarniku, dzięki czemu zupa ma wspaniały i wyrazisty smak. Jej wykonanie jest odrobinę pracochłonne i wymaga czasu, jednak...   czytaj więcej »
Francuska zupa cebulowa
3.8750/5
Jak zrobić francuską zupę cebulową?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Absolutnie kocham tą delikatną, cebulowo-serową zupę ze szczyptą ziół i z białym winem. Jest doskonałym wyborem na domowe przyjęcie lub na kolacje tylko we dwoje. Większość...   czytaj więcej »

Chłodnik litewski
3.7500/5
Jak zrobić chłodnik litewski?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Jeśli cierpisz z powodu gorąca nie ma nic lepszego niż zimna zupa. Chłodnik litewski jest pyszną, orzeźwiającą zupą warzywną na bazie maślanki lub kefiru, którą przygotujesz bez...   czytaj więcej »

gotowanie rosołu
4.2000/5
Jak ugotować rosół z kury?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Rosół jest bardzo popularną zupą, szczególnie polecany przez nasze babcie na przeziębienie. Jego ugotowanie nie jest wielką sztuką, aczkolwiek aby był naprawdę dobry, trzeba się troszkę...   czytaj więcej »
krupnik
3.5000/5
Jak ugotować krupnik?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Proponuję pyszny polski krupnik, którym zachwycisz niejednego smakosza. Wymaga wprawdzie trochę czasu i "serca" oraz umiejętności, ale smak będzie nieoceniony. Poniżej podaję krok po kroku...   czytaj więcej »
Barszcz czerwony z uszkami
2.8333/5
Jak kisić buraki na barszcz Wigilijny?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Nie ma to jak wigilijny, czerwony barszczyk zrobiony z kiszonych buraków. Jeśli chcesz zachwycić swoją rodzinę proponuję ci poniższy, sprawdzony i doskonały przepis na kiszenie buraków na...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub
Dołącz do nas!
Tipy.pl to źródło pełne porad, pomysłów i inspiracji.

Polub nas, aby otrzymywać najciekawsze z nich wprost na swoją tablicę!
  • Damian Malinowski
  • Magdalena Los
  • Mateusz Lisowski
  • Grzegorz Domański
  • Ewelina Irys
  • Sylwia Bralich
  • Joanna Bogdańska
  • Maria Szkopiak
  • Anna Kunikowska
  • Barbara Jachimczuk
  • Marek Jester
  • Natalia Zakrzewska
  • Maria Pachuta
Tysiące porad, pomysłów i inspiracji. Za darmo. Na każdy temat.
Nie jestem pasożytem, nie blokuje reklam
pasożyt
Proszę wyłącz Adblock-a, jeśli chcesz zobaczyć treść artykułu.