Tutaj jesteś: tag > Stek
Tag Stek (1)
Stek marynowany
/5
Jak zrobić steka marynowanego w soku z cebuli?
redaktor: RMalinowski, specjalista Tipy.pl
Ta marynata jest doprawiona jedynie solą i pieprzem jednak możesz użyć również innych przypraw takich jak liść laurowy, gałka muszkatołowa, papryka, pieprz w ziarnach itp. Możesz użyć...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zrazy
/5
Jak zrobić zrazy z fetą, czosnkiem i oliwkami?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Poniższy przepis dotyczy zrazów z cielęciny, jednak możesz użyć również wołowiny - wówczas należy nieco przedłużyć czas gotowania. Zrazy podawaj z gotowanymi ziemniakami, surówką oraz...   czytaj więcej »
Strogonow
2.0323/5
Jak zrobić strogonowa?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Istnieje wiele przepisów na strogonowa. Strogonow najlepiej smakować będzie z kaszą lub ziemniakami. Możesz go również zjeść ze świeżym chlebem.   czytaj więcej »
Pieczeń wołowa z serem i cebulą
3.0000/5
Jak zrobić pieczeń wołową z serem i cebulą?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
To jest jeden z moich ulubionych przepisów na obiad: plastry wołowiny pieczone z majonezem, mozzarellą i cebulą. A co najważniejsze - to danie jest bardzo proste do przygotowania! Dobrym...   czytaj więcej »
Faszerowane papryki
/5
Jak zrobić papryki faszerowane z pieczarkami?
redaktor: scaandal, specjalista Tipy.pl
Papryki faszerowane to jedzenie smaczne i zdrowe jednak wymagające trochę pracy. Poniżej przedstawiam przepis na papryki z cielęciną, pieczarkami i żółtym serem.   czytaj więcej »
Naleśniki z mięsem mielonym i ryżem
3.8571/5
Jak zrobić naleśniki z mięsem mielonym i ryżem?
redaktor: Aki, specjalista Tipy.pl
Szklanka bulionu wołowego z naleśnikami z mięsem mielonym i ryżem jest wspaniałym i niedrogim obiadem. Mięso zawsze pozostanie po ugotowaniu bulionu zatem wystarczy je tylko zmielić i...   czytaj więcej »
Gyros przepis
5.0000/5
Jak zrobić gyrosa z warzywami?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na mięso z polędwicy z warzywami marynowane w przyprawie gyros. Aby mięso było miękkie i soczyste należy je marynować kilka godzin - najlepiej przez całą noc...   czytaj więcej »
Cielęcina w sosie warzywnym
/5
Jak zrobić cielęcinę w sosie warzywnym?
redaktor: Kochi, specjalista Tipy.pl
Jeśli szukasz przepisu na obiad to jest to przepis dla ciebie: soczysta pieczona cielęcina z sosem przygotowanym z marchewki, cebuli i pomidorów i podduszona w wytrawnym winie czerwonym.   czytaj więcej »
Chilli con carne
5.0000/5
Jak zrobić chili con carne?
redaktor: Kaja, specjalista Tipy.pl
To danie jest świetne na wszelakie imprezy i spotkania z przyjaciółmi i rodziną. Możesz podawać je ze świeżym pieczywem lub ryżem oraz ze śmietaną.   czytaj więcej »
Brokuły z wołowiną z woka po chińsku
5.0000/5
Jak zrobić brokuły z wołowiną z woka?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Dzięki smażeniu metodą stir fry wołowina jest soczysta zaś brokuły chrupiące i pełne witamin. Danie to najlepiej będzie smakować z ryżem gotowanym lub smażonym.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub
Dołącz do nas!
Tipy.pl to źródło pełne porad, pomysłów i inspiracji.

Polub nas, aby otrzymywać najciekawsze z nich wprost na swoją tablicę!
  • Piotr Piotr
  • Agnieszka Tuziak-Ćwikła
  • Krzysztof Wróblewski
  • Lukasz Bogatko
  • Marcin Sawicki
  • Marta Niemiec
  • Ewelina Irena Kowańdy
  • Iwona Rawa
  • Danuta Czarnek
  • Longina Fundowicz
  • Magdalena Lorenz-Szczerzek
  • Jaś Radzki
  • Ewa Teresa Kuprewicz
  • Kazimiera Polus
  • Obszańska Joanna
  • Franciszek Nocoń
  • Małgorzata Karmowska
  • Marcin Hencz
  • Dominik Woźniak
  • Dawid Graś
  • Agata Błaszczyk
  • Malwina Mituła
  • Halina Pawłowska
  • Karolina Piętka
  • Magdalena Osińska
  • Monika Wojciechowska
  • Irena Suda
  • Anna Smyk
  • Aneta Broda
  • Jola Woźniak
Tysiące porad, pomysłów i inspiracji. Za darmo. Na każdy temat.