Tutaj jesteś: tag > Stek
Tag Stek (1)
Stek marynowany
/5
Jak zrobić steka marynowanego w soku z cebuli?
redaktor: RMalinowski, specjalista Tipy.pl
Ta marynata jest doprawiona jedynie solą i pieprzem jednak możesz użyć również innych przypraw takich jak liść laurowy, gałka muszkatołowa, papryka, pieprz w ziarnach itp. Możesz użyć...   czytaj więcej »
Podobne porady
zrazy
3.6667/5
Jak zrobić zrazy wołowe?
redaktor: Gomez, specjalista Tipy.pl
Zrazy są bardzo popularnym daniem obiadowym. Robiono je już w czternastym wieku! Chyba nie ma osoby, która nie wiedziałaby co to jest. Istnieje wiele rodzajów zrazów z wieloma rodzajami...   czytaj więcej »
Wołowina z dynią
5.0000/5
Jak zrobić wołowinę z dynią?
redaktor: Cara, specjalista Tipy.pl
To danie jednogarnkowe z dynią i mięsem wołowym jest bardzo proste do przygotowania. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem posmarowanym masłem Z pewnością zachwyci niejedną osobę. Danie...   czytaj więcej »
Strogonow
2.0323/5
Jak zrobić strogonowa?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Istnieje wiele przepisów na strogonowa. Strogonow najlepiej smakować będzie z kaszą lub ziemniakami. Możesz go również zjeść ze świeżym chlebem.   czytaj więcej »
Stek w marynacie z mandarynek
5.0000/5
Jak zrobić stek w marynacie z mandarynek?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Niektórzy uważają, że stek w marynacie z mandarynek jest jednym z najsmaczniejszych steków jakie do tej pory spróbowali. Zanim zaczniesz rozpoczniesz korzystanie z przepisu, dobrze posól...   czytaj więcej »
Rosyjskie pierożki
3.7500/5
Jak zrobić rosyjskie pierożki z mięsem i ryżem?
redaktor: Aki, specjalista Tipy.pl
Rosyjskie pierożki są bardzo popularne w krajach Europy Wschodniej. Są one bardzo podobne do normalnych pierogów z tą różnicą, że ciasto jest znacznie grubsze. Pierożki te możesz...   czytaj więcej »
Faszerowane papryki
/5
Jak zrobić papryki faszerowane z pieczarkami?
redaktor: scaandal, specjalista Tipy.pl
Papryki faszerowane to jedzenie smaczne i zdrowe jednak wymagające trochę pracy. Poniżej przedstawiam przepis na papryki z cielęciną, pieczarkami i żółtym serem.   czytaj więcej »
Halloween
4.5000/5
Jak zrobić mięsne stopy?
redaktor: Imre, specjalista Tipy.pl
Odcięte stopy Yeti z pewnością przypadną do gustu wszystkim Twoim gościom. Danie to spełnia wszystkie wymogi Halloween. Jest krew i barbarzyństwo. Bez tych strasznych stóp Twoje menu nie...   czytaj więcej »
Gulasz wołowy
3.5714/5
Jak zrobić gulasz wołowy?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Gulasz wołowy jest pysznym daniem głównym, pełnym warzyw. Spędzisz trochę czasu na jego przygotowaniu, ale rezultat na pewno Cię nie zawiedzie. Co może smakować lepiej niż uduszone warzywa...   czytaj więcej »
Bakłażan nadziewany mięsem
/5
Jak zrobić bakłażana nadziewanego mięsem?
redaktor: Kaja, specjalista Tipy.pl
Nadziewany kebab mięsem to danie typowo tureckie. Do jego przygotowania możesz użyć dowolnego rodzaju mięsa. Podawaj na gorąco ze świeżą natką pietruszki lub sałatą.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub