Tutaj jesteś: tag > Stek
Tag Stek (1)
Stek marynowany
/5
Jak zrobić steka marynowanego w soku z cebuli?
redaktor: RMalinowski, specjalista Tipy.pl
Ta marynata jest doprawiona jedynie solą i pieprzem jednak możesz użyć również innych przypraw takich jak liść laurowy, gałka muszkatołowa, papryka, pieprz w ziarnach itp. Możesz użyć...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zrazy
/5
Jak zrobić zrazy z fetą, czosnkiem i oliwkami?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Poniższy przepis dotyczy zrazów z cielęciny, jednak możesz użyć również wołowiny - wówczas należy nieco przedłużyć czas gotowania. Zrazy podawaj z gotowanymi ziemniakami, surówką oraz...   czytaj więcej »
Wołowina z dynią
5.0000/5
Jak zrobić wołowinę z dynią?
redaktor: Cara, specjalista Tipy.pl
To danie jednogarnkowe z dynią i mięsem wołowym jest bardzo proste do przygotowania. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem posmarowanym masłem Z pewnością zachwyci niejedną osobę. Danie...   czytaj więcej »
Halloween
4.5000/5
Jak zrobić mięsne stopy?
redaktor: Imre, specjalista Tipy.pl
Odcięte stopy Yeti z pewnością przypadną do gustu wszystkim Twoim gościom. Danie to spełnia wszystkie wymogi Halloween. Jest krew i barbarzyństwo. Bez tych strasznych stóp Twoje menu nie...   czytaj więcej »
5.0000/5
Jak zrobić krokiety z mięsem?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Krokiety z mięsem najlepiej smakują z czystym barszczem lub z kiszonym ogórkiem. Mięso na nie, najlepiej kupić w całości i zmielić w domu. Gotowe, pakowane mięso mielone ma zwykle bardzo...   czytaj więcej »
Gulasz wołowy
3.5714/5
Jak zrobić gulasz wołowy?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Gulasz wołowy jest pysznym daniem głównym, pełnym warzyw. Spędzisz trochę czasu na jego przygotowaniu, ale rezultat na pewno Cię nie zawiedzie. Co może smakować lepiej niż uduszone warzywa...   czytaj więcej »
Gulasz cielęcy z kurkami
4.5000/5
Jak zrobić gulasz cielęcy z kurkami?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Warto jeść kurki kiedy jest na nie sezon ponieważ są jednym słowem przepyszne. Oczywiście możesz zastąpić w tym przepisie je pieczarkami - gulasz będzie równie smaczny.   czytaj więcej »
Cielęcina z marchewką i pieczarkami
/5
Jak zrobić cielęcinę z marchewką i pieczarkami?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na delikatną cielęcinę duszoną z grzybami, marchewką i kiszonymi ogórkami w wytrawnym czerwonym winie i sosie pomidorowym. Jako dodatek do tego dania polecam...   czytaj więcej »
Cielęcina w sosie warzywnym
/5
Jak zrobić cielęcinę w sosie warzywnym?
redaktor: Kochi, specjalista Tipy.pl
Jeśli szukasz przepisu na obiad to jest to przepis dla ciebie: soczysta pieczona cielęcina z sosem przygotowanym z marchewki, cebuli i pomidorów i podduszona w wytrawnym winie czerwonym.   czytaj więcej »
Brokuły z wołowiną z woka po chińsku
5.0000/5
Jak zrobić brokuły z wołowiną z woka?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Dzięki smażeniu metodą stir fry wołowina jest soczysta zaś brokuły chrupiące i pełne witamin. Danie to najlepiej będzie smakować z ryżem gotowanym lub smażonym.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub