- Wieczór Panieński i Kawalerski
- Prezenty Ślubne
- Wspomnienia Weselne
- Zaręczyny
- Tradycje Ślubno-Weselne
- Planowanie Ślubu i Wesela
- Moda Ślubna
- Rodzaje Ślubów i Wesel
- Po Weselu
- Wielkanoc
- Halloween
- Dzień Matki
- Dzień Ojca
- Walentynki
- Urodziny
- Boże Narodzenie
- Sylwester i Nowy Rok
- Prezenty
- Dzień Dziecka
- Weekend Majowy
- Dzień Wszystkich Świętych
- Narodowe Święto Niepodległości
- Dzień Św. Patryka
- Pierwszy Dzień Wiosny
- Andrzejki
- Dzień Babci
- Dzień Dziadka
- Pierwsza Komunia Święta

Jak zrobić nadzienie do pączków Adwokat?
Kowalska - specjalista Tipy.pl
Nadzienie z Adwokata tj. z likieru jajecznego jest jednym z najpopularniejszych nadzień do pączków. Przygotowanie nadzienia jest dość pracochłonne, jednak bardzo proste.
Rzeczy, których potrzebujesz
1 szklanka ajerkoniaku (Advocaat), 1/2 szklanki mleka, 1 budyń waniliowy, 1 żółtko, 1 łyżeczka cukru waniliowego
Przygotuj budyń według przepisu na opakowaniu i odstaw na bok.
Za pomocą miksera dokładnie zmiksuj budyń z adwokatem i żółtkiem jajka.
Do garnuszka nalej mleko, postaw na ogień, dodaj cukier waniliowy i podgrzewaj cały czas mieszając - do czasu rozpuszczenia się cukru.
Do zaczynającego się gotować mleka zacznij pomału dolewać mieszanki z ajerkoniakiem. Wszystko dokładnie wymieszaj i wyłącz ogień. Odstaw na bok do przestygnięcia. Nadziewaj pączki za pomocą szprycy.