- Gotowanie i Pieczenie
- Drinki, Napoje, Koktajle, Alkohole
- Przepisy Świateczne
- Wina
- Śniadanie
- Dania Główne
- Kuchnia Światowa i Regionalna
- Zdrowa Żywność
- Żywność
- Desery

Owocowe sałatki piękności - przepisy
Zdrowa Dieta
Jak zrobić surówkę z kapusty i jabłka?
Surówki
Jak zrobić sałatkę z czosnku niedźwiedziego, ogórka i jajka?
Surówki
Jak zrobić sałatkę z cukinii i czosnku?
Sałatki
Jak przygotować fasolkę szparagową?
SurówkiPrzepis ten jest chyba najprostszym sposobem gotowania fasolki szparagowej; wystarczy ją ugotować, odcedzić i smażyć, aż będzie gotowa; otrzymasz zdrowe i niskokaloryczne danie, które może być również doskonałym dodatkiem do dań głównych. Przygotowanie fasolki zajmuje mniej niż 20 minut i możesz podzielić je na dwa kroki; najpierw ugotuj fasolkę i usmaż ją zaraz przed podaniem na stół, aby była świeża i ciepła. Fasolka szparagowa smakuje wyśmienicie podawana zarówno z daniami mięsnymi np. z stekami, kotletami, sznyclami czy bitkami, jak również z daniami wegetariańskimi.

Jak zrobić surówkę z kapusty i ogórka?
SurówkiJest to naprawdę świetny przepis na pyszną surówkę z kapusty pekińskiej, jajek i ogórków doprawionych świeżym koperkiem i majonezem. Do przygotowania wystarczy mała główka kapusty pekińskiej lub połowa dużej, możesz również zastąpić ją kapustą czerwoną, która będzie ładnie prezentować się razem z innymi składnikami. Nie zapomnij ostudzić jajek przed dodaniem ich do surówki, ponieważ nie jest wskazane mieszanie ciepłych składników z świeżymi warzywami. Surówka ta nie powinna stać długo w lodówce, ponieważ wszystkie sałatki i surówki przyrządzone z sałat i kapusty pekińskiej, polane sosami szybko tracą sprężystość. Są bardzo pyszne i powinny być szybko zjedzone.

Jak zrobić sałatkę z surimi i ogórkiem?
Sałatki
Jak zrobić sałatkę selerową z jabłkiem i jajkiem?
Przekąski Zimne
Jak zrobić surówkę z kapusty i marchewki?
Surówki